ODGOVORNO, SPOŠTLJIVO IN VARNO TUDI NA EKOLOŠKIH OTOKIH!

Spoštovani občani, trenutne razmere ne smejo biti čas čiščenj shramb, kleti in druge šare… in ta ne sme pristati na ekoloških otokih. S tem je onemogočen dostop občanom, ki želijo pravilno odložiti odpadke v zabojnike in oteženo delo komunalnim delavcem, ki pri praznjenju ne morejo do zabojnika. Dežurna ekipa, je samo v mestu Sežana, v dveh dneh z ekoloških otokov počistila 1 tono nepravilno odloženih mešanih in kosovnih odpadkov.

Odvoz kosovnih odpadkov, nevarnih odpadkov in zelenega odreza v trenutnih razmerah ni nuja. Zato vas prosimo, da jih, do umiritve razmer, zadržite doma.

Zdravje vas občanov in naših komunalnih delavcev je na prvem mestu. V dneh, ko vse okoli nas veljajo posebne razmere, vas naprošamo, da se tudi pri ravnanju z odpadki vedete odgovorno, spoštljivo in se potrudite pri pravilnem odlaganju odpadkov.

Zavedamo se, da smo zbirne centre za dovoz kosovnih in nevarnih odpadkov zaprli. Vse z namenom preventivnih ukrepov širjenja Koronavirusa, tako preventive vas občanov, kot naših zaposlenih. Ko se bojo stvari umirile, bojo zbirni centri ponovno odprti, prav tako bomo nadaljevali z akcijami zbiranja nevarnih odpadkov ter odvozom kosovnih odpadkov po naročilu.

Zato spoštuj in varuj, sebe in druge!

Komunalno stanovanjsko podjetje d.d. sežana

Nazaj na novice